Verzekering

 

Verzekering

Hoe kunt u uw fiets verzekeren tegen diefstal en beschadiging?

BSB biedt u hierin de mogelijkheid bij ENRA verzekeringen.

 
 

Blijf Fietsen

Een nieuwe fiets. Daar hoort de allerbeste verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag (fiets)mobiel blijven. Gelukkig kan dat met de ENRA fietsverzekering. Want die verzekert u drie, vier of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier.

Met de ENRA fietsverzekering is uw fiets naar keuze verzekerd tegen diefstal of tegen diefstal en schade (de zogeheten cascoverzekering incl. diefstal). Bij diefstal ontvangt u van uw tweewielerspecialist een nieuw gelijkwaardig exemplaar. Bij schade aan uw fiets zal hij, indien u heeft gekozen voor de cascoverzekering (incl. diefstal), deze weer vakkundig herstellen. En als dat niet meer mogelijk is zal hij u een gelijkwaardig exemplaar leveren. Ook heeft u bij de cascodekking van de ENRA fietsverzekering recht op vele extra's. Comfort alom dus. De verzekering kent geen eigen risico bij diefstal, geen afschrijving gedurende de gehele verzekerde periode en er is gedurende de eerste vier jaar van de verzekering een prijsstijging van maximaal 4% per jaar meeverzekerd*. Vraag uw tweewielerspecialist dus altijd naar de ENRA fietsverzekering. Hij zal u er graag mee van dienst zijn.

  • * Bij een verzekerde periode van vier of vijf jaar is de meeverzekerde prijsstijging dus maximaal 16 % in het 4e jaar. Deze prijsstijging geldt niet voor tweedehands/gebruikt verzekerde fietsen. Bij een vijfjarige verzekering is in het vijfde verzekeringsjaar de maximale uitkering 100% van het verzekerd bedrag. *

 
 

Gebruikte fietsen

Natuurlijk verzekert de ENRA fietsverzekering ook uw tweedehands/gebruikte fiets. De taxatiewaarde of de aankoopprijs is dan de verzekerde waarde. Bij tweedehands of gebruikte fietsen is een prijsstijging niet van toepassing en dus ook niet meeverzekerd. Voor de rest gelden dezelfde plezierige voorwaarden als voor nieuwe fietsen.

 
 

Elektrisch trapondersteunde fietsen

Voor elektrisch trapondersteunde fietsen kan uw tweewielerspecialist u een specifieke e-bike fietsverzekering aanbieden. De cascoverzekering (incl. diefstal) van deze zogenoemde NATIONALE E-BIKE VERZEKERING biedt een aantal comfortabele extra's, waaronder hulpverlening bij pech en een optionele garantiedekking.

 
 

Fiets goed op slot (Sloten )

De ENRA fietsverzekering is een logisch en verstandig verlengstuk bij de aanschaf van uw fiets. Om voor de verzekering in aanmerking te komen moet de fiets echter wel voorzien zijn van een ART goedgekeurd slot.

  • Uw tweewielerspecialist weet welke sloten dit zijn. Zie ook

    stichting art.

     Belangrijk!

  •    Met een extra (los) slot kunt u uw kostbare bezit bevestigen aan een vast object (brugleuning, lantaarnpaal, etc.). Zo parkeert u de fiets nog veiliger!
  •    Zet uw fiets altijd op slot. Dus ook thuis, in de schuur, garage en dergelijke.
  •    Laat nooit sleutels achter in kleding, tassen en dergelijke in voor anderen makkelijk toegankelijke ruimtes zoals kleedkamers, garderobes en dergelijke.
  •    Wees zorgvuldig met uw sleutels. Sleutels mogen uitsluitend worden bijbesteld als ze daadwerkelijk verloren of beschadigd zijn. Dit dient te gebeuren bij de leverancier van het slot. U moet ENRA hiervan, ook van een slotwijziging, direct in kennis stellen.
 

     Tip.!!

  • Zet uw fiets altijd op slot, indien mogelijk aan een vast object. Bewaar de sleutels goed, want als uw fiets gestolen wordt, dan moet u beide originele sleutels kunnen overleggen.

Contact / Info

  • Gebruik ons contact formulier voor al uw vragen.