Reparaties / Onderhoud

 

Reparatie


Uw fiets in één dag gerepareerd! Eerder regel dan uitzondering. Bij BSB kunt u terecht voor alle reparaties en onderhoudsbeurten aan uw fiets, ook als uw fiets elders is gekocht. Van maandag t/m zaterdag kunt u vanaf 08.30 uur bij BSB terecht. Brengt u uw fiets 's morgens voordat u naar uw werk of naar school gaat, dan staat deze aan het einde van de dag gerepareerd klaar.

Indien gewenst, krijgt u kosteloos een leenfiets tot uw beschikking.

 
 

Servicebeurt


Ons advies aan u is om uw fiets minimaal één keer per jaar een servicebeurt te laten geven. Ook voor de staat van uw fiets geldt: voorkomen is beter dan genezen. Door uw fiets op deze manier goed te onderhouden, kunt u problemen en oplopende reparatiekosten voorkomen.

  • * Bij een verzekerde periode van vier of vijf jaar is de meeverzekerde prijsstijging dus maximaal 16 % in het 4e jaar. Deze prijsstijging geldt niet voor tweedehands/gebruikt verzekerde fietsen. Bij een vijfjarige verzekering is in het vijfde verzekeringsjaar de maximale uitkering 100% van het verzekerd bedrag. *

 

     Tip.!!

  • Zet uw fiets altijd op slot, indien mogelijk aan een vast object. Bewaar de sleutels goed, want als uw fiets gestolen wordt, dan moet u beide originele sleutels kunnen overleggen.

Contact / Info

  • Gebruik ons contact formulier voor al uw vragen.