Fietsen

Het is van groot belang om een fiets te vinden die past bij uw rijstijl. Bike Service Baflo biedt u:

  •    een uitstekende kwaliteit fietsen.
  •    een goede service.
  •    vakkundige reparaties.
  •    een scherp geprijsd aanbod van zowel nieuwe als gebruikte fietsen.

 

  •    is er de mogelijkheid om uw fiets te verzekeren.


Komt u gerust langs in de winkel en Bike Service Baflo helpt u graag verder! Bike Service Baflo is dé fietsspecialist bij u in de buurt.

 

Fietsen

Bij BSB kunt u op uw gemak de uitgebreide keuze aan fietsen en accessoires bekijken. Of het nu gaat om een kinderfiets voor de jongste kinderen, of een opoefiets voor de middelbare schooljeugd, bij ons vindt u de juiste fiets.

 
 

Voor volwassenen zijn er 28-inch-fietsen met framematen van 49 t/m 65 cm en met 3 t/m 28 versnellingen. Uiteraard afhankelijk van uw wensen en het gebruik van uw fiets.

 
 

Bij BSB vindt u degelijke en moderne fietsen in alle soorten en maten van alle grote merken. Naast de heren-, dames- en kinderfietsen, leveren wij op verzoek ook tandems en ATB's.

Kortom BSB levert de fiets die u zoekt!

 
 
Klanttevredenheid staat voorop!
 

 

Heeft u een nieuwe fiets nodig en wilt u daarbij een goed advies? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden en kunnen we samen tot een passende oplossing komen. Als serviceverlenend bedrijf kunt u altijd een gratis proefrit maken. Na aankoop van uw fiets wordt deze afgesteld op uw lichaamsverhoudingen en worden bijgekochte accessoires gemonteerd. Bij reparatie is er eventueel een leenfiets beschikbaar.

 

 

De eerste servicebeurt na aankoop is gratis en bij de twee daaropvolgende onderhoudsbeurten krijgt u 50% korting. De gehele werkwijze is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.